Aiztur kabatzagļu pāri, kas apzog bērnu (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Par maka zādzību sabiedriskajā transportā Valsts policija aizturējusi divas personas, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar ap plkst.17.30 Rīgā, Lomonosova ielā, braucot sabiedriskajā transportā, Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki veica reidu kabatzādzību novēršanas jomā.

Reida laikā policisti pamanīja kādu sievieti un vīrieti, kurš jau agrāk bijis aizturēts par kabatzādzībām. Pievēršot pastiprinātu uzmanību šīm abām personām, policisti pamanīja, ka vīrietis kādam bērnam no somas izvelk naudas maku un atdot to sievietei. Policisti nekavējoties abas personas aizturēja un nogādāja Rīgas Latgales iecirknī.

Aizturētie ir 1979.gadā dzimis vīrietis, kurš jau agrāk tiesāts par analoģiskiem noziegumiem, un 1992.gadā dzimusi sieviete, kura iepriekš jau nonākusi policijas redzeslokā.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Vīrietis savu vainu pastrādātajā zādzībā neatzīst, savukārt sieviete savu vainu atzina.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu