Aptauja: Samazinājies atbalsts «Vienotībai», SC un ZZS; pieaug Sudrabas popularitāte (301)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Septembra vidū nedaudz samazinājies Latvijas lielāko partiju - «Saskaņas», «Vienotības» un Zaļo un zemnieku savienības - popularitāte, bet pieaudzis bijušās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas dibinātās partijas «No sirds Latvijai» reitings, tā liecina otrdien Latvijas Televīzijas publiskotās «Latvijas faktu» aptaujas rezultāti.

Saskaņā ar 12.-22.septembrī veiktās aptaujas rezultātiem par «Saskaņu» būtu bijuši gatavi balsot 18,7% vēlētāju. Septembra sākumā laikraksta «Diena» publiskotajā «Latvijas faktu» aptaujā šo politisko spēku bija gatavi atbalstīt 21,8% balsstiesīgo.

«Vienotību» septembra vidū bija gatavi atbalstīt 11,8% salīdzinājumā ar 17,5% mēneša sākumā, bet par Zaļo un zemnieku savienību bija gatavi balsot 7,6%, kas ir mazāk nekā 9,1% septembra pirmajās nedēļās.

«No sirds Latvijai» atbalsts sasniedzis 7,3% iepretī iepriekš gūtajam 6,2% vēlētāju atbalstam.

Saskaņā ar «Latvijas faktu» aptaujas datiem nacionālā apvienība «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK noslīdējusi uz piekto vietu, lai arī šī politiskā spēka atbalstītāju skaits pieaudzis līdz 6,9% no 6,3% mēneša sākumā.

Joprojām liels ir neizlēmušo skaits - 22%, bet

vēlēšanās pilnīgi noteikti nepiedalīsies 16,4% aptaujas dalībnieku.
Komentāri (301)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu