Garantēs, lai vēlēšanu laikā būtu pastāvīga elektrības piegāde (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

AS «Sadales tīkls» strādās pastiprinātā režīmā, lai visos Latvijas 953 vēlēšanu iecirkņos Saeimas vēlēšanu laikā rūpētos par drošu elektroenerģijas piegādi un nepieciešamības gadījumā nodrošinātu operatīvās palīdzības atbalstu, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «Sadales tīklā».

Sestdien, 12.Saeimas vēlēšanu dienā, «Sadales tīkla» elektrotīklu dispečeri un operatīvo izbraukumu brigāžu elektromontieri strādās pastiprinātā režīmā, piesaistot papildu operatīvo personālu, lai nodrošinātu nepārtrauktu elektroenerģijas piegādi un nepieciešamības gadījumā operatīvās palīdzības atbalstu 953 vēlēšanu iecirkņiem visā Latvijā.

Pēc «Sadales tīkla» un Centrālās vēlēšanu komisijas pārstāvju tikšanās ir saskaņots rīcības plāns gadījumiem, ja kādā no vēlēšanu iecirkņiem būtu nepieciešama elektroenerģijas piegādes uzņēmuma operatīva iesaistīšanās, kā arī ir noteiktas kontaktpersonas sadarbības jautājumu risināšanai.

Pirms vēlēšanu dienas - no 29.septembra līdz 3.oktobrim - vēlēšanu iecirkņi dažas stundas dienā jau būs atvērti, un, lai netraucētu vēlēšanu iecirkņu darbu, «Sadales tīkls» ir pārskatījis šajās dienās plānotos elektrotīkla remontdarbus. Lai neietekmētu vēlēšanu norisi un nodrošinātu nepārtrauktu elektroenerģijas piegādi visos vēlēšanu iecirkņos, 3. un 4.oktobrī elektroenerģijas piegādes uzņēmums neorganizē un neplāno elektrotīkla remontdarbus.

«Sadales tīkls» ir uzņēmums, kas nodrošina elektroenerģijas piegādi vairāk nekā vienam miljonam klientu objektu visā Latvijas teritorijā. Elektroenerģijas sadales tīklu kopgarums sasniedz gandrīz 95 000 kilometru.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu