Pretkorupcijas kampaņā izvietos vides reklāmu Rīgā un Daugavpilī (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) 3.oktobrī sāks pretkorupcijas sociālo kampaņu, uzrunājot sabiedrību par koruptīvas rīcības negatīvajām sekām, informēja KNAB.

Ar sociālo kampaņu «Korupcija - slidens ceļš!» KNAB plāno pievērst iedzīvotāju uzmanību sekām, kas var rasties mirkļa impulsa vadītas rīcības dēļ.

Sociālās kampaņas laikā būs dzirdama pretkorupcijas radioreklāma gan latviešu, gan krievu valodā, kā arī tiks izvietota vides reklāma uz sabiedriskā transporta Rīgā un Daugavpilī.

Savukārt kampaņas atklāšana notiks Rīgas Centrālcietumā ar semināru valsts institūciju darbiniekiem «Korupcijas sekas: soda neizbēgamība un brīvības vērtība». Tā mērķis ir veicināt diskusiju par pretkorupcijas pasākumu lomu noziegumu novēršanā.

Dalībniekus uzrunās Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšniece Ilona Spure un KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks. Pasākumu vadīs korupcijas apkarošanas un psiholoģijas jomas profesionāļi, kuri aplūkos jautājumus par korupcijas novēršanu Latvijā. Tiks meklētas arī atbildes uz jautājumiem, kāpēc cilvēks ir gatavs rīkoties prettiesiski un kāda ir brīvības vērtība.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu