Leļļu teātra vēlēšanās balotējas Sniegbaltīte, pīlēns Tims, Pifs, Karlsons un Vilks (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

12.Saeimas vēlēšanu dienā Leļļu teātrī notiks nobalsošana par aizvadītās sezonas lelli favorīti, un šajās leļļu vēlēšanās balotēsies Sniegbaltīte, Slavenais pīlēns Tims, Pifs, Karlsons un Vilks, informēja Latvijas Leļļu teātra Sabiedrisko attiecību vadītāja Anda Dzenīte.

1944.gada 4.oktobrī tika dibināts Latvijas Leļļu teātris, tādējādi 4.oktobrī tas atzīmēs savu 70.dzimšanas dienu, kas iekrīt dienā, kad tiek vēlēta 12. Saeima, tāpēc Leļļu teātris aizvadīs rīkojot savas «Leļļu vēlēšanas».

Dzenīte informēja, ka visas dienas garumā no plkst.10 līdz 17 izrāžu apmeklētājiem un citiem interesentiem Leļļu teātra Lielās zāles foajē būs iespēja nobalsot par savu favorītu – lelli, kurai teātra jubilejas sezonas laikā tiks piešķirts «Goda lelles» tituls.

Katram balsotājam tiks iedots balsošanas žetons, ar kura palīdzību varēs balsot par vienu no pieciem «Leļļu vēlēšanu» kandidātiem. Leļļu vēlēšanās balotēsies Sniegbaltīte, pīlēns Tims, Pifs, Karlsons un Vilks. Balsu skaitīšana un rezultātu paziņošana tiks atspoguļota video, kas būs izvietots teātra mājas lapā «www.lelluteatris.lv», kā arī sociālajos tīklos.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu