Augulis: Seniori ir mūsu sabiedrības zelta fonds (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Seniori ir Latvijas sabiedrības zelta fonds, atzīmējot Starptautisko veco ļaužu dienu, pauž labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS).

Augulis ir pārliecināts, ka seniori ir cilvēki, kuri apveltīti ar milzīgu dzīves pieredzi un zināšanām, tāpēc «tieši no viņiem var mācīties gan iecietību, gan izturību, gan spēju nezaudēt ticību labajam ikvienā dzīves situācijā». Augulis senioriem novēl stipru veselību un dzīvesprieku.

Savukārt Latvijas pensionāru federācijas priekšsēdētājs Andris Siliņš uzsver, ka tieši seniori ir Latvijas neatkarības visstiprākais balsts. Siliņš sveic Latvijas seniorus un, tāpat kā ministrs novēl viņiem stipru veselību, dzīvesprieku, kā arī izturību un ticību nākotnei.

Pasaules Veselības organizācija 1.oktobri ir pasludinājusi par Starptautisko veco ļaužu dienu. Daudzviet Eiropā Starptautisko veco ļaužu dienu atzīmē jau kopš 1991.gada.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu