Meija debatēs izpļāpājas, ka Sudrabas partija valdībā varētu sadarboties ar «Saskaņu» (395)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Partijas «No sirds Latvijai» līderis Zemgales vēlēšanu apgabalā Aivars Meija šovakar Jelgavā notikušajās LTV priekšvēlēšanu debatēs apstiprināja, ka bijušās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas veidotā partija valdībā varētu sadarboties ar «Saskaņu», ja tā atbalstīs «No sirds Latvijai» idejas.

Šāda atziņa izraisīja neviltotu pārsteigumu klātesošajos diskusijas dalībniekos un klausītājos, jo līdz šim «No sirds Latvijai» izvairījusies no apgalvojumiem, ka tai ar «Saskaņu» varētu būt jebkas kopīgs.

Meija gan centās izlieto ūdeni sasmelt, norādot, ka var sadarboties dažādos jautājumos, bet «valdībā nekādā ziņā neiesim ar «Saskaņas centru«.»

Meijam arī nācās uzklausīt Jelgavas pilsētas domes deputāta Daiņa Liepiņa («Reģionu apvienība») kritiku, ka Sudraba trīs gadus ignorējusi viņa sūdzības par dažādiem pārkāpumiem Jelgavas pašvaldībā, bet, tiklīdz viņu amatā nomainījusi Elita Krūmiņa, nekavējoties veiktas pārbaudes, kurās arī atklāta virkne izsaimniekošanas gadījumu. Liepiņš arī pārmeta «No sirds Latvijai» melošanu, liedzoties, ka Sudraba kāpusi vienā lidmašīnā ar aizdomīgām personām no Krievijas.

Meija sprieda, ka Liepiņam kā ilggadīgam Jelgavas pilsētas domes deputātam, iespējams, sūdzoties bijušas kādas intereses, savukārt Valsts kontrolei tobrīd šie jautājumi varbūt nav bijuši aktuāli, lai tos pārbaudītu.

Tomēr drīz vien Meija kapitulēja oponentu priekšā un sacīja: «Atbildot par to, ka es ne tā izsakos - pēdējo nedēļu farss ir tīrākā provokācija.»

Komentāri (395)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu