Liepājā vairāki makšķernieki iekļūst negadījumos (5)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Liepājā sestdien vairāki makšķernieki iekļuvuši negadījumos un saukti Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta glābēji.

Liepājā sestdien molā ietriekusies laiva ar diviem cilvēkiem. Laiva nenogrima, bet, lai izceltu makšķerniekus, tika izsaukti glābēji.

Ātrās palīdzības pārstāve Ilze Bukša stāstīja, ka vīrieši braukuši ar motorlaivu, trieciena rezultātā viņi guvuši nopietnas traumas. 38 gadus vecais vīrietis - ribu lūzumus, vēdera orgānu traumas un smadzeņu satricinājumu, bet 43 gadus vecais vīrietis - mugurkaula skriemeļu bojājumu, brūci galvā, smadzeņu satricinājumu un viņam konstatēta ķermeņa atdzišana.

Savukārt Liepājā no mola - 1200 metru no krasta - jūrā sestdien iekritis ap 60 gadus vecs makšķernieks, iepriekš informēja VUGD.

Bukša stāstīja, ka 59 gadus vecs vīrietis bija alkohola reibumā. Viņš, sēžot uz mola, bija aizmidzis. Viņam konstatēta ķermena atdzišana līdz 32 grādiem un vēl citas veselības problēmas.

Sestdien laiva ar diviem makšķerniekiem apgāzās arī Burtnieku ezerā. Vienu no vīriešiem uzņēma tuvumā esošā laiva. 44 gadus vecajam vīrietim konstatēta ķermeņa atdzišana līdz 31 grādam. Otrs vīrietis pazuda. Makšķernieka meklēšanu glābēji turpinās svētdien.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu