Imantas pedofila tvarstīšanā mudina iesaistīties apsardzes darbiniekus (40)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Apsardzes darbinieku biedrības valdes priekšsēdētājs Aleksejs Rosļikovs šodien vērsies pie apsardzes nozares pārstāvjiem, Drošības nozares kompāniju asociācijas (DNKA) un Latvijas Drošības biznesa asociācijas (LDBA) ar oficiālu lūgumu nestāvēt malā un aktīvi iesaistīties Imantas pedofila meklēšanā, TVNET informēja Rosļikovs.

Ņemot vērā, ka policija Imantas pedofilu bez panākumiem mēģina notvert jau vairāk nekā pusgadu, Rosļikovs secina: «Izskatās, ka policija netiek galā!»

Pārdaugavas rajonā ik dienu patrulē vairāk nekā 15 apsardzes mobilās grupas, kas strādā diennakts režīmā, un tas ir krietni lielāks patruļtransportu skaits nekā Valsts policijai.

«Tāpēc mūsu skatījumā apsardzes dienestiem ir labas izredzes palīdzēt,» uzsver Rosļikovs.

Rosļikovs lūdzis nozares pārstāvjiem izdalīt mobilajām apsardzes grupām aizdomās turamā fotorobotu, lai mobilo grupu darbinieki, pildot savus tiešos pienākumus, varētu veikt arī sava darba apkaimes vizuālo kontroli ar mērķi noķert Imantas pedofilu.

«Mūsu skatījumā visiem apsardzes dienestiem ir jābūt solidāriem šajā jautājumā un, redzot, ka policija acīm redzami netiek galā, ir jāparāda sava pozīcija, apvienojoties šim cēlajam mērķim. Nedrīkst pieļaut, lai kaut vēl viens bērns ciestu no šā slimā cilvēka darbībām,» uzskata apsardzes darbinieku biedrības priekšstāvis, aicinot apsardzes dienestus aktīvi iesaistīties pedofila meklēšanā, tādējādi parādot pilsonisku un sociāli aktīvu pozīciju.

Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu