Darbu sācis bijušās «Lenta.ru» galvenās redaktores Gaļinas Timčenko projekts «Meduza» (2)

LETA/DOŽDJ
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pirmdien darbu sācis bijušās tīmekļa izdevuma «Lenta.ru» galvenās redaktores Gaļinas Timčenko projekts - Latvijā reģistrēts jauns ziņu medijs «Meduza» krievu valodā.

Jaunajā vietnē ir pieci galvenie tematiskie ekrāni, starp kuriem var pārvietoties. Vietnē nebūs sadalījuma pa nodaļām vai rubrikām.

Interneta lapai varēs piekļūt arī no mobilajām ierīcēm.

Uzrunā saviem lasītājiem vietnē paziņots, ka «mēs gribam, lai jūs izmantotu tieši mobilo lietojumprogrammu, jo tā ir ātrāk, ērtāk un, galvenais, uzticamāk. Sākot ar jauno gadu, mēs atklāsim arī citas iespējas, kā var lasīt un aplūkot «Meduzu«.»

Interneta vietne tika atvērta 7.oktobrī, bet līdz 20.oktobrim bija pieejama bija tikai galvenā lapa ar īsu projekta aprakstu.

«Meduza» galvenā redaktore ir Timčenko. Projekta vadībā ir arī «Lenta.ru» speciālkorespondentu nodaļas bijušais vadītājs Ivans Kolpakovs un bijušais žurnāla «Afiša» produktu direktors Iļja Krasiļščiks. «Meduza» darbosies arī vairāki bijušie «Lenta.ru» darbinieki, kuri darbu pameta pēc Timčenko atlaišanas.

Jaunā medija galvenais birojs atrodas Rīgā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu