Ugunsgrēkos gājuši bojā pieci cilvēki; cietis ugunsdzēsējs (4)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos Latvijā gājuši bojā pieci cilvēki, kā arī cietis ugunsdzēsējs, zināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ceturtdienas vakarā plkst.21.51 VUGD saņēmis izsaukumu Jelgavā, kur 40 kvadrātmetru platībā dega vienstāvu koka ēka. Ugunsgrēkā boja gājā divi cilvēki, kuru vecums un dzimums tiek noskaidroti. VUGD norāda, ka iespējamais ugunsgrēka iemesls bijis saistīts ar neuzmanīgu apiešanos ar uguni.

Savukārt piektdien, plkst.00.01 Rīgā, Jēkabpils ielā degusi daļēji apdzīvota divstāvu ēka 45 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gājuši bojā divi vīrieši un sieviete. Dzēšanas darbu laikā no ēkas izglābts viens vīrietis. Tāpat ugunsgrēka likvidēšanas laikā cietis VUGD darbinieks, kurš guvis rokas un muguras daļas apdegumus, informēja VUGD.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 42 notikumiem, no kuriem 23 bijuši saistīti ar ugunsgrēkiem, bet desmit - ar glābšanas darbiem.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu