Naktī pastaigājoties pa četrstāvu ēkas jumtu, izkrīt jumtam cauri (24)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā divi cilvēki nakts pastaigas laikā pa četrstāvu ēkas jumtu izkrituši tam cauri, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Sarkandaugavā, Sliežu ielā, neilgi pēc pusnakts 19 gadu veca sieviete un 29 gadus vecs vīrietis pastaigājušies pa četrstāvu ēkas jumtu, taču abi izkrituši cauri šīfera jumtam un iekrituši industriālajā teritorijā.

Abi jaunieši krituši no apmēram 15 metru augstuma. Ugunsdzēsējiem glābējiem vajadzēja izzāģēt eju, lai mediķi tiktu pie cietušajiem.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša sacīja, ka sieviete guvusi galvas traumu, kā arī ribu un kāju lūzumus, savukārt vīrietis guvis ļoti smagu galvas traumu un vēdera traumu. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

VUGD kopumā pagājušajā diennaktī saņēmis 48 izsaukumus, no kuriem 30 bija ugunsgrēki, 12 - glābšanas darbi, bet seši izrādījās maldinājumi.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu