Sestdien satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sestdien Latvijā notikuši 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki, bet divi gājuši bojā, liecina Valsts policijas informācija.

Viļakas novadā, Susāju pagastā, Svilpovā, sestdien plkst.19.21 mikroautobuss uzbrauca 1955.gadā dzimušam gājējam, kurš pārvietojās pa ceļa braucamo daļu bez gaismu atstarojošiem elementiem. Gājējs no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Dundagas novadā, Kolkas pagastā, nenoskaidrots autovadītājs sestdien pa dienu nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta 1994.gadā dzimusi sieviete un 1980.gadā dzimis vīrietis, kurš neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā mira.

Arī Saldus novadā, Kursīšu pagastā, nenoskaidrots autovadītājs sestdienas naktī nobrauca no ceļa, iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažieri - 1976.gadā dzimusi sieviete un 1978.gadā dzimis vīrietis -, kuri nodoti mediķu aprūpē.

Salacgrīvas novadā, Salacgrīvas pagastā, 1949.gadā dzimusi autovadītāja netika galā ar automašīnas vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Savukārt Siguldas novadā, Vidzemes šosejas 56.kilometrā nenoskaidrots autovadītājs sestdienas rītā uzbrauca kokam. Negadījumā cieta 1996.gadā dzimusi sieviete un 1994.gadā dzimis vīrietis, kuri pēc negadījuma nogādāti slimnīcā.

Madonas novadā, Lazdonas pagastā, 1982.gadā dzimis autovadītājs iebrauca grāvī un apgāzās. Automašīnas vadītājs nogādāts slimnīcā.

Bet Saulkrastu novadā, autoceļa Rīga-Ainaži 27.kilometrā, automašīna «Audi» izraisīja sadursmi ar «Scani» sakabē ar puspiekabi. Negadījumā cieta 1959.gadā dzimušais «Audi» vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 78 satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki, divi gājuši bojā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu