Kalnozols neatbild, vai ir gatavs kļūt par 12.Saeimas deputātu (8)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) 12.Saeimas vēlēšanās startējušais, taču neievēlētais uzņēmējs Valdis Kalnozols vēl nav gatavs runāt par to, vai kļūs par deputātu, ja, apstiprinot jauno Laimdotas Straujumas («Vienotība»), par veselības ministru kļūs Saeimā ievēlētais Guntis Belēvičs.

Kalnozols norādīja, ka viņa skatījumā būtu nekorekti runāt par šo jautājumu, kamēr 12.Saeimā nav bijis balsojums par Straujumas valdības apstiprināšanu.

«Sava līdzšinējā mūža laikā esmu pieredzējis daudzas situācijas, kad nenotiek tas, par ko ir bijusi simtprocentīga pārliecība, ka notiks. Tāpēc līdz balsojumam par Straujumas valdības apstiprināšanu par šo jautājumu izteikties nav labi,» sacīja Kalnozols.

12.Saeimā no ZZS saraksta Rīgas vēlēšanu apgabalā ievēlēti Guntis Belēvičs, Kārlis Seržants un Māris Kučinskis, savukārt Kalnozols palicis ceturtajā vietā.

Pēc Kalnozola iesnieguma ar lūgumu pārskaitīt par viņu nodotās balsis Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) nolēma pārskaitīt balsis vairākos Rīgas vēlēšanu iecirkņos. Iesniegumā CVK Kalnozols lūdzis pārskaitīt par viņu nodotās balsis daļā Rīgas pilsētas vēlēšanu iecirkņu, kuri varētu būt nepareizi interpretējuši atsevišķas par viņu izdarītās atzīmes - plusus un svītrojumus.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu