Četru automašīnu sadursmē uz Rīgas apvedceļa gājis bojā viens no šoferiem (74)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ceturtdien ap plkst.19 uz autoceļa Salaspils-Babīte notikusi četru automašīnu sadursme, kurā gājis bojā viens no šoferiem, liecina Valsts policijas informācija.

Autoceļa Salaspils - Babīte 14. kilometrā 1963.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VolksWagen», vēlējās apdzīt kravas automašīnu «Volvo» ar piekabi, aizķēra to un avarēja. Resultātā notikusi četru automašīnu sadursme, kurā iesaistīta arī automašīna «Mercedes Benz», pie kuras stūres sēdēja 1975.gadā dzimis vīrietis, un automašīna «Toyota», kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis.

Avāriju izraisījušais «Volkswagen»vadītājs - 51 gadu vecs vīrietis - gājis bojā, bet citi cilvēki negadījumā nav guvuši smagas traumas, liecina policijas rīcībā esošā informācija.

VUGD darbinieki notikuma vietā no vienas negadījumā cietušās automašīnas vraka atbrīvojuši bojāgājušā mirstīgās atliekas.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess.

Savukārt plkst.22.00 uz ceļa Rēzekne-Ezernieki avarējusi vieglā automašīna, kura nobrauca no ceļa grāvī un pēc negadījuma aizdegusies. Negadījumā cietusi 1987.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši 13 cilvēki. 204 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet 12 cilvēki pie stūres bija sēdušies alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

Komentāri (74)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu