Vēl ir iespēja pieteikt bērnus piecos Rīgas pašvaldības bērnudārzos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

Noslēdzoties 2014./2015.mācību gada pirmsskolu grupu komplektēšanas procesam, vēl ir brīvas vietas pirmsskolas grupās piecās Rīgas pašvaldības izglītības iestādēs - gan bērniem no pusotra gada, gan no trīs gadu vecuma.

Pašreiz vēl ir iespēja pieteikt mazuļus no pusotra gada vecuma divās pirmsskolas izglītības iestādēs - Rīgas 15.pirmsskolas izglītības iestādē Gaileņu ielā 15 un pirmsskolas izglītības iestādē «Kurzeme» Slokas ielā 130.

Savukārt trijās iestādēs - Rīgas 94.vidusskolā Ozolciema ielā 26, Rīgas 85.vidusskolā Nīcgales ielā 22 un Rīgas 80.vidusskolā Andromedas gatvē 11 - pirmsskolas grupās gaida bērnus no trīs gadu vecuma. Pirmajās divās iestādēs mācības notiek valsts valodā, bet trešajā iestādē mācību process tiek īstenots mazākumtautību - krievu - valodā.

Bērnu uz brīvajām vietām var pieteikt, reģistrējot pieteikumu elektroniskajā sistēmā tīmekļa vietnē «www.eriga.lv» vai vēršoties jebkurā Apmeklētāju pieņemšanas centrā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu