Gaismas pilī notiks ap 200 ar ES prezidentūru saistītie pasākumi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē ietvaros jaunajā Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) jeb Gaismas pils ēkā notiks vairāk nekā 200 dažādi pasākumi jeb vairāk nekā viens pasākums dienā, intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» sacīja LNB vadītājs Andris Vilks.

Viņš atzina, ka būs atsevišķas dienas, kad LNB būs pilnībā slēgta apmeklētājiem, taču pārsvarā gadījumu prezidentūras un bibliotēkas darbs norisināsies paralēli. Prezidentūras rīcībā pilnībā nodots LNB konferenču centrs un vairākas citas telpas.

Vilks arī norādīja, ka prezidentūras laikā LNB būs pastiprinātas drošības prasības. Tāpat apmeklētājiem jārēķinās, ka var būt sarežģījumi attiecībā uz automašīnu novietošanu pie Gaismas pils, ņemot vērā, ka tur ir vieta tikai 150 transporta līdzekļiem, un priekšroka tiks dota prezidentūras nodrošināšanai nepieciešamajam transportam.

Latvijas prezidentūra Eiropas Savienības Padomē norisināsies nākamā gada pirmos sešus mēnešus

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu