Speciālisti pārbauda dzīvojamā vagoniņā Jelgavā atrastu ampulu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jelgavā atrastā viela, kādēļ piektdien pie Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) ēkas ieradās vairāki dienesti, norobežojot arī teritoriju un uzceļot īpašu telti, nav bīstama, liecina pirmās analīzes vielai, kas veiktas Latvijas Infektoloģijas centrā (LIC).

Šie sākotnējie rezultāti ir nosūtīti policijai. «Rezultāts ir negatīvs,» aģentūrai BNS sacīja policijas pārstāve Ieva Sietniece.

Jau ziņots, ka analīžu galīgie rezultāti būs zināmi divu trīs dienu laikā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūrai BNS iepriekš stāstīja, ka glābēji notikuma vietā bija uzcēluši īpašu telti, lai nepieciešamības gadījumā cilvēkus atsārņotu. Taču tas nebija nepieciešams.

Augstskolā aģentūrai BNS pastāstīja, ka viens no Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) mācībspēkiem atrada nesen nopirktajā dzīvojamā vagoniņā ampulu ar vielu. To viņš atveda uz universitāti. Uz ampulas bija uzraksts, tostarp, ka viela ir slepena un toksiska.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu