Apbalvojumam «Gada policists 2014» pieteikti 113 kandidāti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš / LETA

Rīgas domes apbalvojumam «Gada policists 2014» pieteikti 113 kandidāti pavisam 247 pieteikumos, informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) pārstāve Inese Krieviņa.

Krieviņa informēja, ka policijā saņemti pieteikumi no policijas sadarbības partneriem, izvirzīto kandidātu darba kolēģiem un arī cilvēkiem, kuriem ikdienā bijusi saskarsme ar kādu no policistiem - atsevišķos gadījumos situācijās, kad pozitīvi atrisināts konflikts vai pārkāpējam teicami izskaidrota pārkāpuma būtība.

Apkopojot iesūtīto informāciju, policijā saņemti labu darbinieku raksturojumi, pozitīvas atsauksmes par profesionāli veiktu darbu un arī vienkārši sirsnīgi stāsti kopumā par 113 Pašvaldības policijas darbiniekiem, informēja Krieviņa.

Izvirzītās kandidatūras, vērā ņemot ne tikai balsu skaitlisko pārākumu, bet arī pieteikumam pievienoto informāciju ar pamatojumu, kādēļ šogad apbalvojums piešķirams tieši šim policijas darbiniekam, sākotnēji vērtēs RPP darba izvērtēšanas komisija, pēc kā izvērtētā informācija tiks nosūtīta Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas apkarošanas jautājumu komitejai, kas apstiprinās «Gada policistu 2014».

Apbalvojums «Gada policists 2014» tiks pasniegts Rīgas domes sēdes laikā šī gada decembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu