Atsakās izmaksāt laimestu par brāķētu biļeti; uzraugi vērtēs gadījumu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas izložu un loteriju rīkotājs «Latvijas Loto» atteicies izmaksāt laimestu par, iespējams, tipogrāfijā brāķētu biļeti.

Valmieras iedzīvotājs Ilvars stāstīja, ka viņš iegādājies «Latvijas Loto» momentloterijas biļeti «Sapnis», kurā vinnējis laimestu četru tūkstošu eiro vērtībā, taču, dodoties uz «Latvijas Loto» saņemt laimestu, nācies vilties - «Latvijas Loto» laimestu atteicies izmaksāt, pamatojot lēmumu ar to, ka biļete esot brāķēta.

«Latvijas Loto» Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa apstiprināja šādu gadījumu, norādot, ka momentloterijas biļete, visticamāk, tikusi brāķēta tipogrāfijā un laimests par biļeti maksāts netiks.

Vienlaikus Roziņa piebilda, ka minētās loterijas biļetes īpašnieks neesot atstājis biļeti ekspertīzei, lai «Latvijas Loto» varētu izvērtēt šo gadījumu.

Pēc «Latvijas Loto» Mārketinga daļas vadītājas teiktā,

attiecīgā biļete ir kompānijai vienīgais zināmais brāķētas loterijas gadījums.

Savukārt Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas priekšnieces vietnieks Edvīns Priede teica, ka inspekcija ir saņēmusi loterijas biļetes īpašnieka iesniegumu un tuvākajā laikā tas tiks izskatīts, taču sīkāk konkrēto gadījumu viņš nekomentēja.

«Latvijas Loto» pilnībā pieder valstij, un tam vienīgajam ir tiesības rīkot valsts mēroga izlozes un loterijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu