Pieaicina policiju, lai atslēgtu dzīvoklī gāzi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādā dzīvoklī Jelgavā ceturtdien bija nepieciešama policijas iejaukšanās, lai uzņēmuma «Latvijas Gāze» darbinieki varētu atslēgt gāzi, informēja Jelgavas pilsētas pašvaldības policijas (JPPP) pārstāve Sandra Reksce.

Policijas darbiniekus piesaistījusi dzīvokļa īpašniece, kura paskaidrojusi, ka viņai piederošajā dzīvoklī dzīvo īrnieks, kurš nemaksā par gāzi, tādējādi izveidojies parāds, un ir nepieciešams gāzes vadu noslēgt. Turpat atradušies atradās «Latvijas Gāze» darbinieki.

Dzīvokļa durvis atvēris 64 gadus vecs vīrietis, un tajā atradusies arī vīrieša dzīvesbiedre. Vīrietim paskaidrots, ka dzīvoklī tiks atslēgta gāze, pēc kā viņš kļuvis agresīvs, vicinājies ar rokām un izteica draudus dzīvokļa īpašniecei.

Īrnieks un viņa dzīvesbiedre izolēti dzīvokļa dzīvojamā istabā, lai netraucētu «Latvijas Gāze» darbiniekiem noslēgt dzīvoklī gāzes vadu. Kad tas izdarīts, JPPP darbinieku palīdzība vairs nav bijusi nepieciešama.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu