Iedzīvotājiem bažas par plaisām «Mola» autostāvvietas sienā; apdraudējuma neesot

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) vakar saņēmis informāciju par plaisām vienā no tirdzniecības centra «Mols» otrā stāva stāvvietas sienām, tomēr, apsekojot autostāvvietu, apdraudējumu nekonstatēja.

Izsaukums saņemts ap plkst.19. VUGD speciālisti norāda, ka plaisas autostāvvietas sienā bija, bet tās izveidojušās jau sen - tehnoloģiskā procesā, kā arī

neatrodas uz nesošajām sienām, tādējādi nevienu neapdraud.

Kā norāda tirdzniecības centra «Mols» apsaimniekotāja SIA «Linstow Center Management» (LCM) pārstāve Aija Liepiņa, pēc autostāvvietas apskates tika konstatēts, ka

plaisa otrā stāvā sienā ir vietā, kur atrodas deformācijas šuve.

«Arī LCM tehniskie darbinieki šorīt atkārtoti veica vietas apsekošanu, lai vēlreiz pārliecinātos, ka viss ir kārtībā. Laika apstākļu ietekmē, konstrukcijai saraujoties, ir nedaudz bojāts apmetums.

Tas ir vizuāls defekts, kas tiks novērsts

tuvākajā laikā un nekādus draudus apmeklētāju drošībai nerada,» skaidro Liepiņa.

Kā ziņots, «Linstow Center Management» apgrozījums pērn bija trīs miljoni eiro un uzņēmums strādāja ar 106 637 eiro zaudējumiem, liecina «Firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu