Burtnieku ezerā noslīkst makšķernieks

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Burtnieku ezerā trešdien noslīcis makšķernieks, zināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Divi draugi, izmantojot divas laivas bija devušies makšķerēt Burtnieku novada Vecates pagastā esošajā ezerā, taču vienam no viņiem - 65 gadus vecam vīrietim - laiva apgāzusies, un viņš nav spējis izkļūt krastā.

VUGD pārstāve Viktorija Gribuste aģentūrai BNS pavēstīja, ka glābēji kopā ar pašvaldības policijas darbiniekiem pārmeklējuši ezeru un atraduši apgāzušos laivu pēc tam, kad saņemta informācija, ka viens no makšķerniekiem pazudis. Turpinot ezera pārmeklēšanu, pie krasta atrasts noslīcis vīrietis.

Glābēji noslīkušo nogādājuši krastā un nodevuši Valsts policijas darbiniekiem.

Ugunsdzēsēji glābēji no ūdenstilpnēm šogad izcēluši jau 149 noslīkušos, tajā skaitā arī deviņus nepilngadīgos, kas ir lielākais noslīkušo skaits kopš 2008.gada, kad VUGD apkopo šāda veida informāciju.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 31 izsaukumu, no kuriem 10 saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 16 - ar dažādiem glābšanas darbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu