«Jaunā viļņa» pārstāvji Latvijā pašlaik neapstiprina konkursa aiziešanu no Jūrmalas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» pārstāvji Latvijā pašlaik neapstiprina konkursa aiziešanu no Jūrmalas.

«Mēs atturamies komentēt, ka «Jaunais vilnis» nākamgad atstās Jūrmalu,» sacīja konkursa preses centra pārstāve Inga Pavlova. Viņa gan pieļāva, ka l

ēmums, iespējams, pieņemts pēkšņi.

Tā kā Igors Krutojs bijis aizņemts, koncertējot Krievijā, nav bijis laika vienoties par to, vai konkurss atstās Latviju. «Pašlaik mūsu pozīcija ir bijusi, ka nekomentējam konkursa norises vietas maiņu,» norādīja Pavlova, piebilstot, ka nav informēta par to, ka pasākums nenotiks Jūrmalā.

Jau ziņots, ka Jūrmalā ik gadu rīkotā popmūzikas konkursa «Jaunais vilnis» vadība līdz gada beigām pieņems lēmumu par konkursa jauno rīkošanas vietu, Krievijas ziņu aģentūrai «RIA Novosti» pavēstījis konkursa prezidents Igors Krutojs, norādot, ka pretendentu vidū ir Krima, Soči, Baku, Kaļiņingrada un Kazaņa.

Šogad neilgi pirms konkursa sākuma Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) paziņoja, ka Latvijas «melnajā sarakstā» tiek iekļauti trīs pazīstami krievu estrādes pārstāvji - Josifs Kobzons, Oļegs Gazmanovs un Valērija. «Rinkevičs par personām «non grata» paziņoja tieši pirms konkursa atklāšanas, kad jau neko vairs nevarēja izdarīt, lai būtu skaļāk un sāpīgāk,» atgādināja Krutojs.

Iespējamo vietu vidū, kur varētu notikt konkurss «Jaunais vilnis 2015», ir Krima, Kaļiņingrada, Soči, Baku un Kazaņa, viņš norādīja. «Mēs izskatām visus variantus, un līdz gada beigām man ir jāpieņem lēmums, lai pietiktu laika pasākuma organizēšanai,» sacīja Krutojs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu