Ukrainas karavīru bērniem tiks nosūtīti arī 20 Latvijas koka šūpuļzirdziņi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ukrainas karavīru bērniem tiks nosūtīti arī 20 Latvijas koka šūpuļzirdziņi, savā «twitter» kontā informē Aizsardzības ministrija.

Lai palīdzētu piespiedu pārcelšanās rezultātā cietušajām Ukrainas karavīru ģimenēm un atvieglotu viņu ikdienas rūpes, Latvijas Transatlantiskā organizācija (LATO) un Aizsardzības ministrija, atsaucoties Ukrainas Bruņoto spēku Ģenerālštāba lūgumam, turpina vasarā aizsākto palīdzības akciju, kurā aicina ziedot praktiskas lietas, kas būtu noderīgas ģimenēm to ikdienas rūpju atvieglošanai.

Šā gada martā Krievijas okupācijas dēļ Ukrainas Bruņoto spēku karavīri un viņu ģimenes bija spiestas pamest savas dzīvesvietas Krimā un pārcelties uz vairāk nekā 300 kilometru attālo Mikolajevas apgabalu.

LATO projektu vadītāja Lelde Mencendorfa aģentūra BNS pastāstīja, ka ziedojumu vākšana turpināsies līdz 5.decembrim. Mērķis ir iepriecināt arī 300 bērnus, bet pagaidām dāvanas sarūpētas 100, tāpēc rīkotāji cer uz lielāku atsaucību. Dāvanas Ukraiņu bērniem plānots nogādāts šogad.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu