«Homburg Zolitūde» iesniegusi būvvaldē ēkas Priedaines ielā 20 tehniskās pārbaudes atzinumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas pilsētas būvvaldē šodien saņemts sabiedrības ar ierobežotu atbildību «Homburg Zolitude» iesniegums, kam pievienots ēkas Priedaines ielā 20 tehniskās pārbaudes atzinums, TVNET informēja būvvaldes pārstāve Ilze Žūka. Atzinumu izstrādājusi SIA «Commodo».

Saņemtajā atzinumā ir norādīts ēkas Priedaines ielā 20 faktiskais tehniskais stāvoklis un norādīti iespējamie veicamie darbi atzinumā konstatēto trūkumu novēršanai.

Šobrīd

uz vairāk nekā 300 lappusēm iesniegtie dokumenti tiek izvērtēti

un nepieciešamības gadījumā tiks lemts par neatkarīga eksperta piesaistīšanu.

Jau ziņots, ka Rīgas pilsētas būvvalde iepriekš izsludināja iepirkuma konkursu «Daudzstāvu dzīvojamās ēkas un tirdzniecības centra Rīgā, Priedaines ielā 20 konstrukciju pašreizējā stāvokļa novērtējuma, apsekošanas un ģeotehniskās izpētes ekspertīze», taču tas noslēdzies bez rezultātiem, jo neviens no abiem pieredzes bagātajiem un kompetentajiem pretendentiem nebija izpildījis iepirkuma nolikumā noteiktās kvalifikācijas prasības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu