«Latvijas attīstībai» sestdien vēlēs jaunu vadību

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partija «Latvijas attīstībai» kongresā sestdien ievēlēs jaunu vadību, informēja komunikācijas konsultante Nadīna Elekse.

«Latvijas attīstībai» ģenerālsekretārs Juris Pūce norāda, ka kongress ir būtisks, lai nospraustu jaunus mērķus. «Mūsu idejām nav derīguma termiņš, kas izbeidzas pēc Saeimas vēlēšanām,» paziņojis Pūce.

Eiropas Parlamenta un 12.Saeimas vēlēšanās ekspremjera Einara Repšes vadītā partija piedzīvoja neveiksmi. «Kopā ar partijas biedriem, kas turpina aktīvi strādāt, kā arī ar no jauna klāt pienākušajiem, turpināsim darbu. Esam gatavi strādāt,» apliecina Repše.

Kongress sasaukts, lai ievēlētu jaunu partijas valdi un valdes priekšēdētāju, formulētu konkrētus nākotnes uzdevumus, kā arī apstiprinātu partijas jauno manifestu.

Kongresā tiks apstiprināts arī partijas jaunais manifests – vērtību deklarācija, kas iezīmēšot «Latvijas attīstībai» ideoloģisko ievirzi turpmākajā darbā.

Kongress notiks sestdien, 29.novembrī, plkst.10 Spīķeru koncertzālē, Maskavas ielā 1.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu