Piektdienas vakarā taksometru Rīgā jāgaida līdz pat stundai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdienas pievakarē auto satiksme Rīgā ir ļoti lēna, un taksometru ir jāgaida līdz pat stundai, atzina aptaujātie taksometru kompāniju pārstāvji.

Ir gada nogale, turklāt piektdienas vakars un trūkst mašīnu, lai nodrošinātu visu pieprasījumu, turklāt jāved ne tikai cilvēki, bet arī jāpilda «kurjera» pienākumi - jāpiegādā korporatīvās dāvanas, skaidroja SIA «Baltic Taxi» valdes loceklis Jānis Naglis.

«Baltic Taxi» taksometra ierašanos var nākties gaidīt līdz pat stundai, atzina Naglis. Šāda situācija saglabāsies līdz pat 5.-6.janvārim, kad gaidāms kritums. Pēdējā gada dienā - 31.decembrī, «Baltic Taxi» vispār atteiksies no laika izpildes, proti, saņemot izsaukumu, nenosauks precīzu auto ierašanās laiku.

SIA «Transporta grupa Rīgas Taxi» valdes priekšsēdētājs pastāstīja, ka šīs kompānijas taksometru pēc izsaukuma šovakar jāgaida aptuveni 30 minūtes.

Ir pirmssvētku laiks, notiek daudz korporatīvo pasākumu, turklāt satiksmi kavē pēdējā laikā Rīgas centrā ierīkotās velosipēdu joslas, skaidroja Aksjonovs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu