LTV7 nākamgad pārtrauks rādīt septiņus makšķernieku un auto raidījumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

2015.gadā Latvijas Televīzijas septītā kanāla (LTV7) ēterā vairs netiks rādīti septiņi nišas raidījumi, lai atvēlētu vietu LTV7 identitātes stiprināšanai, liecina Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) apstiprinātais LTV sabiedriskais pasūtījums.

LTV7 ēterā vairs neatgriezīsies raidījums «Piedzīvojumi dabā», ko veido «Vides filmu studija»; tā paša producenta veidotie raidījumi «Uz meža takas», «Makšķerē ar Olti». Tāpat vairs nebūs redzams raidījums «Makšķerēšanas noslēpumi», ko veido SIA «Fishing Holiday»; «Aģentūras Zebra» producētā «Ātruma cilts»; raidījums «Motociklisti», ko veido SIA «Grafikas», kā arī «Studio 3B» veidotā pārraide «Tavs auto».

Kā raidījumu pārtraukšanas iemesls skaidrots, ka «LTV mākslinieciskā padome jau 2014.gada jūlijā pieņēma lēmumu par šo raidījumu tālākas attīstības vērtēšanu kontekstā ar kopējo LTV stratēģiju līdzīgu nišas raidījumu veidošanā. Savukārt LTV satura vadība šī gada rudenī pieņēma stratēģisku lēmumu šauras nišas raidījumus LTV7 neturpināt, nolūkā stiprināt 7.kanāla identitāti un

atvēlēt vairāk ētera laika plašākai auditorijai adresētiem LTV oriģinālraidījumiem un to atkārtojumiem».

SIA «Vidzemes televīzija» valdes priekšsēdētājs Ingemārs Vekteris šodien tviterī paziņojus, ka no janvāra raidījumus «Makšķerē ar Olti», «Uz meža takas» un «Piedzīvojums dabā» varēs redzēt Latvijas Reģionu televīzijā «Re:TV».

Kā vēstīts, valsts dotācijās Latvijas Televīzijai (LTV) 2015.gadā piešķirti 12 752 790 eiro, liecina Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) apstiprinātā LTV budžeta prognoze.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu