Atklāta Latvijas prezidentūras oficiālā mājaslapa

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Darbu sākusi Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē oficiālā tīmekļa vietne «eu2015.lv», pastāstīja prezidentūras Komunikācijas un sabiedrisko attiecību departamenta vadītāja Linda Jākobsone.

Mājaslapa, kura izmaksājusi 119 200 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), tikusi atklāta jau piektdien un pašlaik darbojas testa režīmā, skaidroja Jākobsone.

Jaunā mājaslapa būs viens no svarīgākajiem rīkiem komunikācijas nodrošināšanai ar visām ieinteresētajām pusēm un vienlaikus Latvijas digitālā vizītkarte.

Latvijas prezidentūras preses sekretārs Kaspars Rūklis aģentūrai LETA iepriekš norādīja, ka vietnē būs pieejama visa veida nepieciešamā informācija par Latvijas prezidentūru, tostarp būs pieejamas notikumu tiešraides, oficiālās fotogrāfijas, kuras varēs izmantot bez maksas, kā arī kontaktu saraksts, kas atvieglos darbu delegācijām un medijiem.

Lietuvas prezidentūras mājaslapas izmaksas bija 145 200 eiro, tomēr šajā summā netika iekļauti uzturēšanas izdevumi. Īrijas kopējie izdevumi par prezidentūras mājaslapas izstrādi, iekļaujot tās izvietošanu, bija 324 741 eiro, savukārt Dānija savai mājaslapai tērējusi aptuveni vienu miljonu eiro, apgalvoja Jākobsone.

Latvija 2015.gada 1.janvārī rotācijas kārtībā uz sešiem mēnešiem uzņemsies ES Padomes prezidējošās valsts pienākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu