TVNET lasītāji «Sagādā prieku» Ozolmuižas un Siguldas bērniem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Mīļo vecīti! Es ļoti tevi gaidu ciemos. Es vēlētos dāvanā saņemt skaistu sniega bumbu!»; «Ziemassvētku vecīti - ja tev nav grūti, es vēlētos dāvanā saņemt divas biļetes uz cirku. Tādu, kur ir lieli zvēri...»; «Sveiks, Salavecīt! Man ļoti patīk sports. Es ļoti gribētu savu basketbola bumbu.. Es cenšos labi mācīties!»; «Sveiks vecīti, es vēlos cepumus un pelēkas sporta bikses, ja tev nav grūti..»; «Mīļo, Ziemassvētku vecīti! Man ļoti garšo saldumi, bet lūdzu dāvaniņu sarūpēt manam bērniņam, kuru šobrīd gaidu..»

Tie ir tikai daži sociālās aprūpes un rehabilitācijas centra «Zīles» (Ozolmuiža, Brīvzemnieku pag., Alojas nov.) un Siguldas aizbildņu ģimenēs dzīvojošo bērnu rakstīto vēstuļu sākuma rindiņas, bet, nenoliegsiet - tās jau aizkustina.. Īpaši, ja zinām, ka,

lai gan katram no šiem bērniņiem ir atšķirīgs dzīves stāsts, visus viņus vieno viens - vēlme noticēt brīnumam!

Sagaidīt to prieka liesmiņu acīs, kas iedegas, kad saņem rokās tieši to dāvaniņu, ko klusībā ļoti vēlies.. Nereti dzīve mūs izmāca, ka nekas no gaisa tāpat par smukām acīm nekrīt - viss sasniedzams ar smagu darbu! Jā, tas nav slikti, bet svarīgi ir nezaudēt ticību savam sapnim, kaut vien šai dāvanai, pēc kā ilgojies, un kuru atklāt tā pa īstam vari nevienam citam kā Ziemassvētku vecītim.

Tāpēc no sirds vēlējāmies izteikt lielu un sirsnīgu paldies visiem TVNET lasītājiem, kuri iesaistījās šī gada TVNET organizētajā labdarības akcijā «Sagādā prieku».

Mēs visi kopā iepriecinājām 43 bērnus un pusaudžus!

Kā jau katru gadu, arī šogad mūsu akcijā «Sagādā prieku» ir iesaistījušies ļoti daudz cilvēku, kuri vēlējās iepriecināt bērnus. Pieteicās pat cilvēki no ārvalstīm, un viņus neapgrūtināja šo dāvanu atgādāšana no pavisam liela attāluma. Vairāki rūķi mums zvanīja un precizēja bērna vēstulē rakstītās detaļas - gribējās šo sapni piepildīt līdz niansēm. Nesot dāvanas, nevarējām nepamanīt, ka vairākas ir īpaši noformētas, un tās pavada sirsnīga apsveikuma kartīte! Šajā mirklī tu saproti, ka teiciens «sadodamies rokās, un pasaule taps labāka», nostrādā vienmēr!

Foto: TVNET

Tiklīdz dāvanas tika sanestas, TVNET rūķu kolektīvs kopā ar draugiem - 16. decembrī devās uz Siguldas kultūras centru, kur tikās ar bērnu ilgstošas sociālās aprūpes un rehabilitācijas centra «Zīles» un Siguldas aizbildņu ģimenēs dzīvojošiem bērniem.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Uz vietas kopā ar bērniem notika čakla radošā darbnīca, kurā «Be Art» studijas saimniece Sintija mums visiem iemācīja izgatavot eņģelīšus, eglītes, rūķus un citas Ziemassvētku mīļlietiņas. Mums šogad pievienojās arī mūziķis Gačo, kurš īpašu interesi izraisīja tīņu un jauniešu vidū - ikviens ar viņu vēlējās parunāties. Atmosfēru omulīgu padarīja arī sarūpēti gardumi!

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Un tad jau laiks pienāca Ziemassvētku rūķim, kurš bija speciāli ieradies, lai uzklausītu bērnus, un izdalītu jūsu sarūpētās dāvaniņas!

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Visi bērni saka lielu paldies par sarūpētajām dāvanām. Vairāki bija sagatavojuši arī dāvaniņas un apsveikumus saviem «Ziemassvētku vecīšiem», tāpēc dažus dāvanu sagādātājus pēc svētkiem gaidām redakcijā saņemt sev domātu pārsteigumu (Lilitu, Arvi, Kristīni, Evitu, Regnāru, Valteru, Diānu P., Jūliju, Ilzi L., Jāni L., Ilzi D., Kristu, Katyu, Lindu, Ingu, Klāvu, Jāni Z.)

Šogad TVNET kolektīvam līdzi devās vairāki draugi, kuriem vēlamies teikt lielu un sirsnīgu paldies. Bez viņiem šī tikšanās nebūtu izdevusies tik interesanta un mīļa!

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Paldies:

  • TVNET lasītājiem
  • Siguldas pašvaldībai, bāriņtiesai (īpaši Kristīnei un Zanei) un Siguldas kultūras centram (īpaši Dacei)
  • «Be Art» radošajai studijai un Sintijai
  • Dr. Lūkina acu klīnikai
  • Mūziķim Gačo
  • Rūķim Laurai
  • Grāmatu izdevniecībai «Egmont»
  • Siguldas kinoteātrim «Lora», kurš visiem uzdāvināja kino apmeklējumu
  • Konditorejas ražotājiem «Daugulis un partneri»
  • Konditorejai «Kūkotava»
  • Un protams TVNET kolektīvam.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu