Šķērdēšanā vainotais Loginovs ar sievu vienojies par visas mantas šķirtību

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas ostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs ar sievu Irinu Gorbatikovu-Bondarenko noslēguši vienošanos par visas mantas šķirtību, liecina publikācija oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis». Laulāto mantisko attiecību reģistrā šāds ieraksts izdarīts neilgi pirms Ziemassvētkiem - 19.decembrī.

Kā liecina Valsts ieņēmumu dienesta datubāzē pieejamā Loginova ienākumu deklarācija par 2013.gadu, viņam pieder trīs vieglās automašīnas, divi kvadricikli, viens motocikls un motorkuģis, bet vēl viena vieglā automašīna - «BMW X5» - ir viņa lietošanā.

Pagājušā gada beigās skaidrā naudā Loginovs bija uzkrājis 34 000 latu (48 378 eiro) un 10 000 eiro, bet banku kontos dažādās valūtās viņam bija uzkrāti naudas līdzekļi 248 596 eiro vērtībā.

Saskaņā ar minēto deklarāciju, nekustamie īpašumi Loginovam nepieder, bet viņa lietošanā ir VAS «Valsts nekustamie īpašumi» piederoša māja Jūrmalā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu