Ugunsgrēkā Rīgā, Zvaigznāja gatvē, cietuši pieci cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ugunsgrēkā Rīgā, Zvaigznāja gatvē, otrdien cietuši pieci cilvēki, zināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD informēja, ka ugunsgrēks bija izcēlies piecstāvu daudzdzīvokļu ēkas trešā stāva dzīvoklī, kur degusi istaba 15 kvadrātmetru platībā. Ēkā bija izplatījies piedūmojums un glābējiem, lietojot autokāpnes, nācās izglābt piecus cilvēkus. No stāva, kurā bija izcēlies ugunsgrēks izglābti trīs cilvēki, bet no augšējiem stāviem - divi. Izglābtie nodoti mediķu rīcībā.

VUGD izsaukumu uz notikuma vietu saņēmuši otrdien plkst.11.57.

Daugavpils novadā no degošas kūts izglābtas četras govis

Daugavpils novadā ugunsdzēsēji no degošas kūts otrdien izglābuši četras govis, aģentūra BNS uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsgrēkā nodedzis zem viena jumta izvietota kūts un šķūnis. Kopumā degšana konstatēta 250 kvadrātmetru platībā. No kūts tikušas izglābtas četras govis. Izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēmis plkst.15.50.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 29 notikumiem no kuriem 12 bijuši saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 12 - ar glābšanas darbiem. Tāpat VUGD reaģējis uz pieciem maldinājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu