Uz Pasaules ekonomikas forumu Davosā ielūgts arī eksprezidents Zatlers

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uz Pasaules ekonomikas forumu Davosā, Šveicē ielūgts arī eksprezidents Valdis Zatlers. Viņš pastāstīja, ka viņš saņēmis ielūgumu uz vienu dienu un Davosā atradīsies piektdien, taču eksprezidents nav plānojis uzstāties kādā no diskusijām.

Jau ziņots, ka Valsts prezidents Andris Bērziņš nav uzaicināts piedalīties Pasaules ekonomikas forumā. Savulaik Pasaules ekonomikas forumā piedalījās toreizējā Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga un Zatlers.

Forumā ceturtdien un piektdien piedalās arī Ministru prezidente Laimdota Straujuma («Vienotība»). Viņa uzaicināta piedalīties paneļos «Europe's Twin Challenges: Growth and Stability. How will Europe ensure political stability and deliver economic growth in 2015?» un interaktīvajā pusdienu sesijā «Europe's Frontier Economies: What societal, political and economic shifts are transforming Europe’s frontier economies?».

Pasaules ekonomikas foruma ikgadējā sanāksme katru gadu janvārī notiek Šveices kūrortpilsētā Davosā. 2015.gada sanāksmes tēma ir jaunais globālais konteksts, kas varētu izbeigt integrāciju un starptautisko partnerību, kas tika aizsākta 1989.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu