Sudraba dosies komandējumā uz Ņujorku

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saeimas deputāte Inguna Sudraba («No sirds Latvijai») martā dosies komandējumā uz Ņujorku, pirmdien apstiprināja Saeimas Prezidijs.

Sudraba ir Starpparlamentu Savienības Latvijas nacionālās grupas locekle. ASV no 8. līdz 12.martam notiks Starpparlamentu Savienības sanāksme.

Latvijas nacionālās grupas sastāvā iekļauta arī Solvita Āboltiņa («Vienotība»), Gundars Daudze (ZZS), Ilmārs Latkovskis (NA), Sergejs Mirskis («Saskaņa») un Mārtiņš Šics (LRA).

Starpparlamentu Savienība ir vecākā parlamentārā organizācija pasaulē, kurai ir novērotāja statuss Apvienoto Nāciju Organizācijā. Savienības darbības jomas ir demokrātijas attīstība pasaulē, cilvēktiesību popularizēšana un aizsardzība, dzimumu līdztiesības jautājumi, pasaules kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana, kā arī aktuālie pasaules politikas un «karsto» notikumu jautājumi un konfliktu novēršana parlamentārās diplomātijas ceļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu