Robežsargi aiztur kontrabandistu grupu, tostarp arī robežsargu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Valsts robežsardzes kriminālizmeklēšanas struktūrvienību amatpersonas aizturējušas kontrabandistu grupējumu, tostarp Pāternieku robežkontroles punkta vecāko inspektoru. Kopumā organizētā grupā apzinātas 11 personas.

Valsts robežsardze informēja, ka par tabakas izstrādājumu kontrabandas faktu likumsargi aizturēja vairākus noziedzīgās organizētās grupas dalībniekus, tajā skaitā arī Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes Pāternieku pirmās kategorijas robežkontroles punkta vecāko inspektoru.

Aizturētais robežsargs devis kukuli citai robežsardzes amatpersonai, lai iegūtu informāciju par robežsardzes tehniskajiem līdzekļiem, tostarp helikoptera plānotajiem lidojumiem.

Noziedzīgās organizētās grupas organizētājs un tās dalībnieki atzīti par aizdomās turētajiem kontrabandā un kukuļdošanā.

Aizdomās turamajiem piemēroti dažādi drošības līdzekļi.

Izmeklēšanas interesēs plašāku informāciju robežsardze pagaidām nesniedz, tostarp arī neatklāj, cik liels bijis robežsarga dotais kukulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu