Valsts policija meklē bezvēsts pazudušu studentu no Vācijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija meklē bezvēsts pazudušu studentu no Vācijas, kurš pēdējo reizi manīts kādā no izklaides vietām Vecrīgā, zināja Valsts policijā.

Ceturtdien Valsts policijas Rīgas reģiona Kurzemes iecirknī tika saņemts iesniegums par bezvēsts pazudušu studentu no Vācijas. Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir kāda informācija par viņa atrašanās vietu.

Pazudušais ir Stefans Engelbrehts.

Kursa biedri un ģimene jaunieti nav redzējuši kopš šī gada 23. janvāra nakts. Policija noskaidrojusi, ka Stefans pēdējo reizi redzēts 23. janvārī ap pulksten 2:00 naktī Vecrīgā kādā no izklaides vietām. Jaunietis bija ieradies Latvijā kā apmaiņas programmas students.

Stefana Engelbrehta pazīmes: 23 gadus vecs, aptuveni 194 cm garš un 120 kg smags, viņam ir sarkanbrūni (rudi) mati un ruda bārda. Stefans nēsā arī brilles ar melniem rāmjiem, viņam ir tumši brūnas acis. Parasti, dodoties izklaidēties, viņam ir brūna cepure ar nagu, uz kuras attēlots balts un oranžs putns.

Foto: Valsts policija

Ikvienu, kuram ir kāda informācija par pazudušā Stefana Engelbrehta iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz nekavējoties ziņot, zvanot uz Rīgas Kurzemes iecirkni: 67070800 vai 110.

Jaunieti meklē arī viņa draugi, daloties ar informāciju vietnē «Facebook». Tur teikts, ka Stefans Erasmus programmas ietvaros Rīgā ir kopš janvāra. Nedarbojoties ne puiša Vācijas, ne Latvijas telefons. Viņš nav bijis «Facebook», neatbild uz epastiem, viņa kredītkarte kopš pazušanas neesot lietota.

Jaunietis bija ieradies studēt Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU)

Arī universitāte aicina ikvienu, kuram ir jebkāda informācija par minētās personas atrašanās vietu, sniegt ziņas VP.

Universitātē skaidro, ka tā vērsās ar iesniegumu policijā, ziņojot par minētā studenta bezvēsts prombūtni, jo viņš noteiktajā laikā neieradās uz lekcijām un ar viņu nebija iespējams sazināties arī telefoniski.

Studenta meklēšanas laikā RTU uztur ciešus kontaktus ar viņa universitāti Vācijā, kā arī ar Engelbrehta ģimeni.

RTU izsaka pateicību RTU studentiem, kas izrādījuši pilsonisko aktivitāti un savu iespēju robežās organizējuši Engelbrehta meklēšanu gan virtuālajā, gan reālajā vidē.

Plašāku informāciju par pazudušo studentu iespējams atrast Valsts policijas mājaslapā «www.vp.gov.lv/?&relid=14584».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu