«Ziedot.lv» atlikušos Zolitūdes traģēdijas līdzekļus nodos biedrībai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Atlikušos 284 908 eiro, kas palikuši pāri no «Ziedot.lv» kontā ieskaitītajiem ziedojumiem Zolitūdes traģēdijā cietušajiem, labdarības organizācija nodos biedrības «Zolitūde 21.11» pārziņā, pastāstīja «Ziedot.lv» vadītāja Rūta Dimanta.

Viņa stāstīja, ka šodien labdarības organizācija tikusies ar biedrības pārstāvjiem, lai izlemtu, kā rīkoties ar atlikušo naudas summu. Tikšanās laikā izlemts, ka atlikušos vairāk nekā 284 000 eiro nodos biedrības rīcībā un turpmāk palīdzību traģēdijā cietušajiem nodrošinās tieši biedrība.

Jau ziņots, ka pagājušā gada laikā «Ziedot.lv» no kontā ieskaitītajiem ziedojumiem Zolitūdes traģēdijā cietušajiem sniegusi palīdzību 1 177 224 eiro apmērā. Kā informēja «Ziedot.lv» pārstāve Ilze Ošāne, palīdzības sniegšana vēl turpināsies par atlikušo summu - 284 908 eiro.

Kā ziņots, 2013.gada 21.novembrī Zolitūdes lielveikalā «Maxima», sabrūkot jumta konstrukcijām, dzīvību zaudēja 54 cilvēki, tostarp arī paši glābēji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu