Eda Šīrana uzstāšanās laikā «Arēnā Rīga» pie mediķiem pēc palīdzības vērsušās 15 jaunietes

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien dziedātāja un komponista Eda Šīrana uzstāšanās laikā pēc palīdzības pie mediķiem vērsušās 15 meitenes, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Viņa norādīja, ka neviens pasākuma apmeklētājs pēc palīdzības sniegšanas netika hospitalizēts. Bukša stāstīja, ka šādas situācijas rodas visos masu pasākumos gan telpās, gan brīvā dabā un tam nav nekādu konkrētu iemeslu.

Jau ziņots, ka vakar,16.februārī, «Arēnā Rīga» pirms Šīrana uzstāšanās vairākas meitenes teju zaudēja samaņu un pēc palīdzības vērsās pie tuvumā dežūrējošajiem mediķiem.

Kā novērojām, viena pusaudze pēc iesildītāju uzstāšanās saļima. Viņu noķēra apsardzes darbinieki, kuri meiteni aizveda pie «Arēnā Rīga» dežūrējošajiem mediķiem.

Vēl dažas jaunietes pašas devās pie mediķiem. Arī mediķi pēc koncerta apstiprināja, ka vairāki apmeklētāji pie viņiem vērsušies ar sūdzībām par sliktu pašsajūtu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu