Iedzīvotājiem galvenais - saņemt palīdzību; vienalga - pašvaldības vai Valsts policija

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Iedzīvotāji ikdienā nešķiro pašvaldības policijas un Valsts policijas darbiniekus, Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas sēdē teica Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Guntars Marķitāns.

Viņš atgādināja, ka noziedzības līmenis valstī krītas, ja uz ielām tiek nodrošināta pietiekami liela policijas klātbūtne. To apliecina arī darbs pērn pie eiro ieviešanas, kad uz ielām bija vairāk policistu un tika novērots, ka noziedzības līmenis samazinās.

Marķitāns akcentēja, ka iedzīvotāji ikdienā nešķiro pašvaldības un Valsts policijas darbiniekus, iedzīvotājiem galvenais ir saņemt palīdzību pēc iespējas ātrāk un kvalitatīvāk.

Ceturtdien Rīgas Austrumu izpilddirekcijā notiek Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas sēde, kurā Rīgas pašvaldības policijas priekšnieks Juris Lūkass informē par aizvadītā 2014.gada darba rezultātiem, kā arī iezīmē prioritāros šī gada darbības virzienus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu