Straujumas birojā darbu sācis padomnieks nacionālās drošības jautājumos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (V) birojā darbu sācis padomnieks nacionālās drošības jautājumos - Aizsardzības ministrijas darbinieks Kaspars Galkins, aģentūru LETA informēja Straujumas preses sekretāre Aiva Rozenberga.

Galkins Aizsardzības ministrijā strādā kopš 2002.gada un šajā laikā bijis dažādos amatos - gan Krīzes vadības departamentā kā direktora vietnieks, gan NATO Rīgas Samita birojā kā Koordinācijas nodaļas vadītājs. Kopš 2013.gada viņš ir Militāri publisko attiecību departamenta direktors.

Straujumas jaunajam padomniekam ir augstākā izglītība Politikas zinātnē, Tiesību zinātnē, bet 2012.gadā viņš ir ieguvis maģistra grādu drošības studijās, apgūstot zināšanas ASV jūras spēku universitātē.

Viņam arī ir piešķirti vairāki apbalvojumi, piemēram, 3.šķiras Viestura ordenis, Aizsardzības ministrijas apbalvojums «Krūšu nozīme», Nacionālo bruņoto spēku komandiera apbalvojums par ieguldījumu Nacionālo bruņoto spēku attīstībā, Ministru prezidenta goda raksts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu