Aizdomas par NA deputāta skandalēšanos slimnīcā alkohola reibumā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespējams, Saeimas deputāts Andris Vilks (NA) alkohola reibumā ir sarīkojis nekārtības slimnīcā, šovakar vēstīja LTV «Panorāma», atsaucoties uz tās rīcībā esošu, neoficiālu informācija.

Aizvadītās ceturtdienas vakarā, 19.februārī, viņš saskaņā ar LTV «Panorāma» rīcībā esošo neoficiālo informāciju atrasts uz ielas, iespējams, alkohola reibumā. Vēlāk, saskaņā ar vairāku avotu sacīto, izraisījis vārdu apmaiņu un kļuvis agresīvs jau ātrās palīdzības mašīnā, un turpinājis skandalēt arī Gaiļezera slimnīcas uzņemšanas nodaļā, tādēļ nācies pieaicināt kārtības sargus. Viņš pats Latvijas televīzijai otrdienas vakarā apstiprināja, ka ticis nogādāts slimnīcā, bet par notikušo viņam ir sava versija.

«Es nokritu pie mājas durvīm. Man ir liels svars, 130 kilogrami, tāpēc mani neviens nevarēja piecelt un izsauca ātro palīdzību. Aizveda uz slimnīcu un ielika kaut kādā aparātā. Alkoholu nebiju lietojis, nu, varbūt 50 gramus. Šņabi. Vai tad ir redzams, ka es biju agresīvs?» viņš skaidro notikušo.

Vēsts par kolēģa izdarībām sasniegusi arī partijas biedrus, kuri devušies pie deputāta uz mājām, bet jau trešdien šis jautājums tiks skatīts partijas frakcijas un valdes sēdē.

Ja apstiprināsies fakti, par agresīvu uzvedību alkohola reibumā, partija aicinās Vilku nolikt mandātu.

«Šī informācija mums ir zināma, un to rīt izskatīsim frakcijas un valdes kopsēdē,» sacīja VL-TB/LNNK Saeimas frakcijas vadītājs Gaidis Bērziņš.

Gaiļezera slimnīcā Latvijas televīziju otrdien informēja, ka par pacientiem informācija netiek sniegta. Vilks ir nu jau kārtējais 12. Saeimas deputāts, pār kura rīcību krīt šaubu ēna par neētisku rīcību. Tikmēr viņa kolēģi ironizē, ka Vilku noteikti cer redzēt partijas biedra Imanta Parādnieka drīzumā rīkotajā Saeimas konferencē par alkohola postu.

Vilks Saeimā ir iekļuvis ar tā dēvēto mīksto mandātu. Līdz šim ar īpašu aktivitāti Saeimas debatēs nav izcēlies.

Vairāki 12.Saeimas deputāti darba pirmajos mēnešos ir iekūlušies dažādos skandālos – vispirms aizdomas par balsu pirkšanu vēlēšanās. No tām skaļākā lieta ir par Dzintaru Zaķi («Vienotība»), tad Veiko Spolīša («Vienotība») braukšana dzērumā, kratīšana Sergeja Potapkina («Saskaņa») dzīvesvietā, jo ir aizdomas par viņa sievas izvairīšanos no nodokļu nomaksas, un, visbeidzot Artusa Kaimiņa (Latvijas Reģionu apvienība) ālēšanās krogā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu