Drosmīgs garāmgājējs palīdz notvert zagli, kurš aplaupījis pensionāri

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kāds drosmīgs garāmgājējs vakar Sarkandaugavā palīdzējis notvert zagli, kurš pensionārei no kabatas izvilcis maku un meties bēgt, TVNET uzzināja policijā.

Vakar ap plkst. 19.30 Rīgas Ziemeļu iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Sarkandaugavu, kur notikusi zādzība. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka 40 gadus vecs vīrietis apzadzis aptuveni 80 gadus vecu sievieti.

Ļaundaris sākumā izpalīdzējis pensionārei, izceļot viņas smago somu no tramvaja, un pavadījis kādu ceļa posmu. Tomēr pēcāk vīrietis atklājis savus īstos motīvus - viņš no pensionāres kabatas izvilcis naudas maku un meties bēgt. Saprotot notiekošo, pensionāre saukusi pēc palīdzības. To sadzirdējis kāds drosmīgs garāmgājējs, kurš meties pakaļ zaglim, viņu notvēris un pēcāk izsaucis policiju.

Policisti 1975.gadā dzimušo vīrieti nogādāja policijas iecirknī, kur noskaidroja, ka aizturētais jau iepriekš veicis līdzīgus noziegumus. Ļaundaris atzina savu vainu noziegumā, savukārt pensionāre atguva nozagto maku.

Šobrīd pret vīrieti ir sākts kriminālprocess par zādzību. Aizturētajam par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu