Slimnīcā divus mēnešus vecs puisītis ar smagām traumām, aizturēti vecāki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jēkabpils slimnīcā trešdien nogādāts divus mēnešus vecs puika ar smagām traumām, aizturēti bērna vecāki, pavēstīja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Trešdien policisti pēc Jēkabpils bāriņtiesas lūguma kopā apsekoja ģimeni un bērnu kopā ar vecākiem nogādāja Jēkabpils slimnīcas uzņemšanas nodaļā, kur konstatēts, ka bērnam ir nodarīti smagi miesas bojājumi. Bērns pašreiz atrodas slimnīcā Rīgā.

Traumas gūtas vairāku nedēļu laikā

Rīgas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Romēna Namniece pastāstīja, ka zīdainim konstatētas dažāda smaguma abu roku un abu kāju traumas, kas iegūtas vairāku iepriekšējo nedēļu laikā. Mazulis ievietots slimnīcas Ķirurģijas nodaļā.

Policisti aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu aizturējuši bērna vecākus. 1990.gadā dzimusī sieviete un 1985.gadā dzimušais vīrietis ievietoti īslaicīgā aizturēšanas vietā. Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 174.panta 2.daļas - cietsirdība un vardarbība pret mazgadīgo.

Ģimene tikai pirms mēneša pārcēlusies dzīvot uz Jēkabpili no Pļaviņu novada un nav deklarējusies kā Jēkabpils iedzīvotāji, dzīvokli īrējusi. Bērna tēvs ir agrāk četras reizes tiesāts.

Plašākus komentārus izmeklēšanas interesēs policija pagaidām nesniedz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu