«Rīgas satiksmes» valdes loceklis Požarnovs plāno dibināt jaunu partiju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Rīgas satiksmes» valdes loceklis Andrejs Požarnovs piektdien biedrības «Gods kalpot Latvijai» domubiedru sanāksmē plāno dibināt partiju.

Požarnovs informēja, ka šobrīd biedrībā esot iesaistījušies vairāki desmiti cilvēku no dažādiem Latvijas reģioniem, atbalstu biedrības idejām neformāli paudušas arī vairākas sabiedriskās organizācijas.

Biedrība dibināta ar mērķi apvienot Latvijas patriotus, kas ar savu pieredzi un zināšanām vēlas personiski iesaistīties Latvijas nākotnes veidošanā, godprātīgi darboties sabiedrības interesēs un kopīgi meklēt risinājumus Latvijas pašvaldībās un valstī sasāpējušiem jautājumiem.

Požarnovs par topošās partijas mērķi uzskata «atrast to, kas mūs vieno, nevis šķeļ. Saliedēt un iedvesmot kopīgam mērķim par pārtikušu un drošu Latviju, kurā ikviens cilvēks justos sadzirdēts un piederīgs, kur valsts kalpotu sabiedrībai, nevis otrādi».

Partijas dibināšana notiks plkst.16 Rīgā, Mazajā Ģildē Amatu ielā 3/5.

Iepriekš Požarnovs ir pārstāvējis partijas TB/LNNK un Rīgas vicemēra Andra Amerika dibināto partiju «Gods kalpot Rīgai», kas tapa pēc LPP/LC likvidēšanas un patlaban cieši sadarbojas ar partiju «Saskaņa».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu