Laikapstākļu dēļ atcelta premjeres vizīte Latgalē

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laikapstākļu dēļ atcelta premjeres piektdien plānotā vizīte Latgalē.

Valsts kancelejas pārstāve Sabīne Spurķe informē, ka braukšanas apstākļu dēļ Ministru prezidentes reģionālā vizīte uz Latgali pārcelta uz 13.martu.

Spurķe aģentūrai LETA pastāstīja, ka ceturtdienas vakarā tika izskatītas divas iespējas, kā Ministru prezidentei vieglāk nokļūt uz austrumu robežu - vai nu izmantojot automašīnu, vai helikopteri. Miglas dēļ ne viens, ne otrs variants šodien nav atzīts par labu esam.

Jau ziņots, ka piektdienas rītā visā Latvijā saglabājas dūmaka vai migla, redzamība daudzviet nepārsniedz 200-500 metru.

Tāpat jau vēstīts, ka Straujuma piektdien bija plānojusi apmeklēt valsts austrumu robežas. Ministru prezidente plānoja iepazīties ar Aizgāršas robežsargu nodaļu, apsekot valsts robežas joslu un apzināt aktuālo stāvokli uz valsts robežas, kā arī plānoto robežjoslas ierīkošanu.

Premjere plānoja tiksies ar Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītāju Līviju Pļavinsku un Rēzeknes novada domes priekšsēdētāju Monvīdu Švarcu, lai ar Rēzeknes novada pašvaldības izglītības iestāžu vadītājiem un pašvaldību pārstāvjiem diskutētu par skolotāju algu modeli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu