Janvārī valdības darbu pozitīvi vērtēja 23% iedzīvotāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Janvārī Latvijas valdības darbu pozitīvi vērtēja 23% iedzīvotāju, savukārt 67% respondentu bija neapmierināti ar valdības darbu, liecina jaunākā «DNB Latvijas barometra» aptauja. Savukārt 10% aptaujā izvēlējušies atbildi «grūti pateikt».

Valdības darba vērtējums ir līdzīgs kā 2014.gada decembrī, kad ar valdības darbu nebija apmierināti 66% aptaujāto, bet pozitīvi valdības sniegumu vērtēja 24% aptaujāto.

Janvārī valdības darba vērtējuma indekss salīdzinājumā ar 2014.gada decembri ir nedaudz pasliktinājies, proti, decembrī valdības darba vērtējuma indekss bija mīnus 30, bet šā gada janvārī - mīnus 31.

«DNB Latvijas barometrs» ir ikmēneša socioloģiskais pētījums, kurā tiek pētītas konkrētā brīža aktuālās norises sabiedrībai nozīmīgās jomās. Vienlaikus iedzīvotājiem ikreiz tiek uzdots pastāvīgo jautājumu kopums, kas mēnesi pa mēnesim atspoguļo sabiedrības vispārējā noskaņojuma izmaiņas.

Jaunākie dati iegūti pētījumu centra SKDS Latvijas pastāvīgo iedzīvotāju aptaujā laikā no 9. līdz 24.janvārim. Ar stratificētās nejaušās izlases metodi, veicot tiešās intervijas respondentu dzīves vietās, tika aptaujāti 1000 respondenti vecumā no 18 līdz 74 gadiem visā Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu