Šoziem par atrašanos uz ledus aizlieguma laikā Rīgā sodīti astoņi pārgalvji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad Rīgā par atrašanos uz ledus aizlieguma laikā astoņām personām noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli un piemērots sods - brīdinājums, pastāstīja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) pārstāve Inese Krieviņa.

Papildus tam šajā laika periodā RPP Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki par bīstamību atrasties uz ledus brīdinājuši 57 personas, kas fiksēts policijas veikto preventīvo pārrunu protokolā, informēja Krieviņa.

Kā ziņots, no 27.februāra aizliegts atrasties uz visu Rīgas ūdenstilpju ledus, informēja Rīgas domē.

Attiecīgā Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma izpildi kontrolē RPP. Saskaņā ar sabiedriskās kārtības noteikumiem par prasību neievērošanu var tikt uzlikts naudas sods līdz 71 eiro. Ja aizlieguma neievērošanas rezultātā personu glābšanas darbos tiks iesaistīti speciālie dienesti, naudas sods var sasniegt 350 eiro.

Jau ziņots, ka ziemas sezonā ar pilsētas izpilddirektora rīkojumu uz Rīgas ūdenstilpēm tiek noteikts paaugstinātas bīstamības periods, kura laikā iedzīvotājiem atrasties uz ledus ir aizliegts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu