Melbārde 16.martā dosies uz Briseli, pirms tam, iespējams, uz Lesteni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK) 16.marta pēcpusdienā dosies uz Briseli, lai ar uzrunu piedalītos 9.Eiropas romu platformas sanāksmē «Ceļš uz priekšu», informēja kultūras ministres padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Dagnija Grīnfelde.

Ja ministres darba grafiks to atļaus, viņa arī apmeklēs piemiņas pasākumu Lestenē. Melbārde arī pērn apmeklēja Latviešu leģiona rindās kritušo karavīru piemiņas pasākumu Lestenes Brāļu kapos.

16.martā Rīgā un citur Latvijā notiek latviešu leģionāru piemiņai veltīti pasākumi. Par tradicionālu kļuvis pasākums pie Brīvības pieminekļa. Ministru dalība šajā pasākumā viņiem var maksāt amatu. Pērn demisionēt par dalību pasākumā pie Brīvības pieminekļa nācās toreizējam vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Eināram Cilinskim (VL-TB/LNNK).

Kā ziņots, veidojot šo valdību, Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) apliecināja, ka arī jaunās valdības ministri nevarēs piedalīties 16.marta pasākumos pie Brīvības pieminekļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu