Par Māsu asociācijas vadītājas pazušanu ziņas policija nav saņēmusi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valsts policija saistībā ar Māsu asociācijas vadītājas Jolantas Zālītes pazušanu pēdējā laikā ziņas nav saņēmusi, aģentūrai BNS pastāstīja policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Viņš akcentēja, ka pašlaik policija pārbaudījusi visu radinieku sniegto informāciju, taču Zālīte nav atrasta. Vienlaikus policija turpina meklēt pazuduši Māsu asociācijas vadītāju.

Jau ziņots, ka Valsts policija 11.februārī publiskoja informāciju, ka bez vēsts pazudusi Latvijas Māsu asociācijas prezidente Jolanta Zālīte.

Sieviete pēdējo reizi bija redzēta 3.februārī ap plkst.20 Rīgā, Brīvības ielā sabiedriskā transporta pieturas «Matīsa iela» apvidū, kad devās no darba uz savu dzīvesvietu Vaidavas ielā.

Zālītes pazīmes: augums 168 centimetri, kalsnas miesas būves, mati īsi gaiši blondi. Bija ģērbusies tumši pelēkā, pagarinātā mēteļjakā, tumši zilās džinsu biksēs. Līdzi bija paliela melnas krāsas ādas soma.

Ikvienu, kam ir kāda informācija par Zālītes iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz nekavējoties ziņot, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086678, 20269017 vai 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu